Miks on Kindlustusesti Autoabi teenus hea?

  • Autoabi klienditeenindus aitab, kui oled jäänud sõidukiga teele või autol on tehniline rike ja edasi sõita ei saa.
  • Autoabi teenus töötab 24/7 helistades klienditeeninduse numbril: +372 686 5040.
  • Abi saab ka reisijate transportimiseks või sõiduki pukseerimisel.
  • Autoabi teenus kehtib kogu Euroopas.

Tutvu lähemalt Kindlustusesti Autoabi teenustega: www.kindlustusest.ee/autoabi.

Millistel juhtudel vajatakse kõige enam autoabi?

Kõige enam on Kindlustusesti kliendid vajanud puksiiriabi. Näiteks kui jääte teel olles hätta sõiduki mootoririkke tõttu. Klientide abistamisel on esinenud tehnilisi rikkeid roolisüsteemis,  generaatoris või auto vedrustuses. Spetsiifilise tehnilise teadmiseta ei oska paraku autojuht leida üles viga või veel vähem seda likvideerida.

Autoabi teenusega saab sündmuskohal abi ka elektrooniliste rikete korral. Näiteks sai Kindlustusesti klient lahenduse auto toitesüsteemis tekkinud rikke kõrvaldamiseks.

Autoabi saabub suuremates linnades 20 minutiga. Kui jääte linnast väljaspool sõidukiga teele, tuleb abi lähimast linnast. Pikemate vahemaade puhul soovitame autos hoida mobiililaadijat, et ootamatute rikete korral saaksite koheselt helistada hädaabitelefonile.

Talvisel ajal on sagedasemad murekohad teelt väljasõitmised, kas avarii või õnnetusjuhtumi tõttu. Mitmed väljakutsed on seotud sõiduki rehvi purunemisega. Siinkohal saab Autoabi aidata rehvi vahetamisega või sõiduki transportimisega lähimasse töökotta.

Kas reisijad transporditakse lõppsihtkohta?

Reisijate transport toimub ühte samas riigis asuvasse sihtkohta. Selleks võib olla kõige lähemal asuv linn, kus on võimalik edasi liikuda ühistranspordiga.

Näiteks kui auto läks katki Haapsalus, siis viiakse sõiduk remonditöökotta Haapsallu. Kui kõik reisijad soovivad saada transporti Tartusse, siis neile seda võimaldatakse. Pikkade vahemaade puhul tähendab see enamasti ühistransporti (buss, rong) ja lühemate vahemaade korral taksot.

Transpordi peamiseks eesmärgiks on inimesi mitte jätta sündmuskohale ja transportida nad vastavalt nende soovile kas töökotta, kuhu viiakse sõiduk või ühte soovitud sihtkohta. Otsuse peab klient tegema sündmuskohal. Samuti ei transpordita reisijaid töökojast edasi või osa seltskonnast ühte ja osa seltskonnast teise sihtkohta.

Vaata lisainfot: www.kindlustusest.ee/autoabi