Õnnetusjuhtumikindlustus lisab kindlustunnet

onnetus-talv-blogiOotamatu kukkumine suusamäel võib kaasa tuua mitmeid sekeldusi. Tavaliselt katab reisikindlustus võõrsil olles meditsiinilise esmaaabi, kuid koju tagasi pöördudes läheb vaja täiendavat arstiabi või tuleb hoopis mõneks ajaks jääda kodusele ravile. Sellistel juhtudel on abi, kui oled sõlminud õnnetusjuhtumikindlustuse.

Elu pärast õnnetust

Kõige tavapärasem õnnetusjuhtumikindlustus sisaldab surmajuhtumihüvitist, invaliidsushüvitist ning valuraha.  Poliisile saab lisada täiendavaid kindlustuskaitsed ning kindlustusandjate paketid on väga erinevad.

Pikemaks ajaks töölt eemale jäämine tähendab oluliselt vähenenud sissetulekuid ning see omakorda survet igakuisele maksukoormale. Haiguslehel olles leevendab kindlustusseltsi poolt pakutav päevaraha muret, mis on tingitud palga vähenemisest. Püsiva töövõime kaotuse puhul hüvitab kindlustusselts lepinguga määratud summa, mida soovitame vormistada alates 50 000 eurost.

Eri kindlustusliikide kombineerimine kingib suurema turvatunde

Sageli kasutatakse elu- ja õnnetusjuhtumikindlustust koos. Isegi kui me ei taha mõelda kõige halvemale variandile – enda või mõne lähedase surmale – siis teame paraku, et õnnetus ei hüüa tulles ning alati tasub ette mõelda ja olla kõigeks valmis. Elukindlustusleping võimaldab surmajuhtumi korral määrata oluliselt suuremaid hüvitussummasid, mis võivad olla päästeingliks nt pere toitja kaotuse puhul.

Alljärgnevalt on toodud ka üks näidispakkumine, mis sisaldab nii elukindlustust kui  õnnetusjuhtumikindlustust.

Näidispakkumine 30-aastasele:

Elukindlustus
Elukindlustussumma: 50 000 €

Aastane makse: 69 €

Õnnetusjuhtumikindlustus
Surmajuhtumihüvitis: 20 000 €
Invaliidsushüvitis: 100 000 €
Valuraha: 6 000 €
Aastane makse: 136.90 €

Makse kokku: 205.90 €

Arvuta elu- ja õnnetusjuhtumikindlustuse makse: www.kindlustusest.ee/elukindlustuse-kalkulaator