Kindlusta ka oma Eesti-sisesed reisid!

Meil on rõõm teatada, et teoks on saanud paljude suur soov – Eesti-siseste reiside kindlustamine. See on kaua oodatud kindlustuskaitse, mille loomiseks andis tõenäoliselt tõuke klientide suur huvi antud toote vastu.

Kuigi välismaale reisimine on olnud popp, siis üha enam on hakatud väärtustama ka siseturismi. Kodumaa võlude nautimine, Eesti-siseste huviobjektide avastamine ning seeläbi kohalike ettevõtete toetamine on paljude reisisõprade uus suund. Just seetõttu on antud reisikindlustus ka igati asjakohane.

Millal võiks Sul Eesti-sisest reisikindlustust vaja minna?

Reisikindlustusega hüvitatakse makstud, kuid kasutamata teenused. Sinna alla kuulub rohkelt erinevaid näiteid. Üks klassikalisematest on spa-nädalavahetuse broneeringud, mis tuleb tühistada näiteks lapse haigestumise tõttu.

Või kui oled ette ostnud mõne ürituse pileti või maksnud näiteks mõne spordiürituse registreerumistasu, kuid ettevõtmine jääb hoopis ära või ei saa sina sellel haiguse/õnnetuse tõttu osaleda.

Reisikindlustusest on kasu ka siis, kui oled plaaninud öö veeta mõnes hotellis, lõbutseda vee- või seikluspargis, kuid autot tabab tehniline rike, mistõttu jääb teenuse kasutamine ära. Vahel on ette tulnud ka juhtumeid, kus planeeritud teenus jääb kasutamata näiteks koduga juhtunud õnnetuse tõttu, mis ei võimalda varasemalt tehtud plaane ellu viia.

Kui tavapärase reisikindlustuse sisse kuulub üldjuhul kolm põhikaitset – meditsiin, reisitõrge ja pagas, siis Eesti-sisestel reisidel saab valida vaid reisitõrke kaitse. Teisisõnu võimaldab kindlustus kaitsta reisi ärajäämise või katkemisega seotud kulutusi, mis näiteks 5-liikmelise perekonna puhul võivad olla päris märkimisväärsed.


Mida pead teadma, kui oled reisimas välismaale?

Kui soovid rännata Maarjamaast kaugemale, siis on reisikindlustuse tegemine lausa elementaarne. Paljude klientide tähelepanu on pärast koroona pandeemiat just sellega seotud kaitsetel, kuid tegelikult on riske, mille vastu end reisi ajal kindlustada, oluliselt rohkem.

Välismaale reisides tuleb mõelda läbi, mis juhtub, kui haigestud reisi ajal mõnda tõsisesse haigusesse või murrad näiteks käeluu; mis saab, kui lend kehva ilma tõttu ei välju või kes-mida hüvitab, kui sul jääb välismaal mõni juba makstud teenus kasutamata?

Õigesti valitud reisikindlustuse kaitsed katavad nende ja paljude teiste väga tavapäraste ja sageli juhtuvate probleemide korral.

Maakler aitab valida õiget kindlustust

Omal käel kindlustuse valimine võib olla väljakutsuv. Kui soovid riskide maandamiseks leida enda vajadustele sobivaid kindlustuskaitseid, siis tasub kasutada kindlustusmaaklerit.

Kindlustusmaakler on kliendi esindaja erinevate seltside pakkumiste võrgustikus. Tänu pikaajalisele kogemusele oskavad nad anda väärtuslikku nõu ja aidata erapooletult valida just Sulle parima kindlustuspakkumise.

#

Maakler muudab kindlustuspoliisi sõlmimise protsessi sujuvaks ja lihtsaks ning tagab, et maksad ainult nende kaitsete eest, mida tõesti vajad!

Reisikindlustuse huvi korral ühendu meiega: info@kindlustusest.ee ja 12 555.