Millal sul viimati autoabi vaja läks?

Liikluskindlustuse hindKas sõidad iga päev autoga päris arvestatava hulga kilomeetreid maha, kuid autoabi pole kunagi tarvis läinud? Siis on sul tõesti vedanud! Tegelikult on autoabi teenusepakkujatel pidevalt käed tööd täis ja seda eriti just talvisel ajal.

Paraku on sõiduauto lihtsalt masin, mis võib sekundi pealt töötamast lakata ja seepärast ei saa kunagi 100% kindel olla, et rikke tõttu tee äärde seisma jäämist karta ei tule. Ka ootamatuid avariiolukordi ei saa mõistagi ette näha. Niisiis vaatame lähemalt, miks on Kindlustusesti 24h autoabi teenus kasulik ja turvatunnet pakkuv võimalus igale autojuhile.

Igapäevased tööd, millega autoabi tegeleb

Libeda tee tõttu juhtunud avariid, käivitusabi jms on talvisel ajal tavapärased ja igapäevased tööd, millega autoabi tegeleb. Autoabi aitab liiklusõnnetuse korral puksiiritöödega ja tuleb appi ka teelt väljasõitude puhul. Lumiste ilmaoludega juhtub tihedamini ka seda, et sõiduk jääb hange kinni ja ainuüksi autojuhi jõust jääb probleemi lahendamiseks väheks.

Statistiliselt esineb aga kõige enam elektriprobleeme, mootoririkkeid, muresid sõiduki rooli- või toitesüsteemiga (aku), rehvi purunemise juhtumeid ja muresid pidurisüsteemiga.

Aasta jooksul on enamasti kaks perioodi, kui autoabi vajajate hulk kiiresti kasvab. Esimeseks neist on aasta algus, sest enamasti just siis vajavad eestlaste autod külmade ilmade tõttu käivitusabi. Teiseks kiireks ajaks on suvekuud, mil on tarvis rohkem puksiirabi Euroopa piires. Iga aastaga reisivad eestlased suviti oma isikliku autoga üha enam mööda Euroopat ringi ja seepärast on tavapärane, et ka suvel peab autoabi lahendama ühe päeva jooksul mitu abijuhtumit.

Tavapäraselt on autoabi väljakutse hind tööpäeviti ajavahemikul 8-18 alates 38€ (öösiti 55€). Pikemate vahemaade korral lisandub hinnale iga kilomeetri eest lisatasu. Puksiiriabi hinnad jäävad vahemikku 52-74€.

Kuidas rikkeid ja õnnetusi ennetada?

Kui ilmastikuolud on halvad, siis tuleks enne sõitma asumist oma autovarustus kindlasti üle kontrollida, et näiteks ootamatu lumesadu või külmunud ukselukud ei tekitaks probleeme. Kaasas võiks muidugi olla nii jääkraapija, lumehari kui ka -labidas. Vaata üle, kas sõiduki jahutus- ja klaasivedelikud on sobivad parasjagu valitseva temperatuuri jaoks.

Selleks, et vältida olukordi, kus auto ei taha käima minna, tuleks külmal ajal uurida, kas aku on ikka töökorras. Kui aku mahutavus on kahanenud, siis on mõistlik mõelda uue soetamisele. Lisaks tasub tähele panna, et kui teed autoga iga päev vaid lühikesi sõite, võib aku vajada lisalaadimist.

Et autoabi vajaduse võimalust kahandada, tuleks mõistagi valida ka õige sõidukiirus ja -stiil. Muidugi on vajalik auto aeg-ajalt ka hooldusesse viia.

Kindlustusest autoabi 24/7 teenus – turvatunne on alati olemas!

Ükskõik kui korrektne autojuht ja sõiduki eest hoolitseja sa ka pole, ootamatuste eest pole me keegi 100% kaitstud. Seetõttu on hea teada, et on olemas autoabi teenus, mis on soodne ning valmis sulle igal ajal appi tõttama – see on Kindlustusest autoabi 24/7.

Teenus sisaldab üle Euroopa autoabi teenust hinnaga 39.99 € aastas – turvatunde nimel ei ole see üldse suur summa! Selle tasu eest saad sa abi, kui:

  • on vaja sõidukile anda käivitusvoolu;
  • on tarvis sõiduk aidata välja liivast ja lumest;
  • on vaja rehvivahetust;
  • kütus lõppeb ootamatult;
  • tuleb sõiduk pukseerida sündmuskohalt remonditöökotta;
  • on vaja reisijaid sõidutada sihtpunkti, kui sõidukiga edasiliikumine ei ole võimalik.

Tagatud on tasuta autoabi kogu Euroopas!

Vaata täpsemat infot ja kindlusta endale turvatunne soodsa Kindlustusesti 24h autoabiga!