Kui kallis on ravikindlustus?

ravikindlustusVabatahtlik ravikindlustus toetab teid eraraviteenuste kasutamisel. See, et riiklikud ravijärjekorrad kuudesse ulatuvad  ja hea spetsialisti juurde on pea võimatu pääseda, ei üllata enam kedagi. Kel võimalik, maksab omast taskust ja läheb eravastuvõttu. 

Tavalise vastuvõtu ja lihtsamate protseduuride eest jõuab vajadusel ikka maksta. Aga keerukad operatsioonid või pikaajaline ravi võib väga kalliks minna. Rääkimata soovist välismaalt abi otsida.

Alternatiiviks on vabatahtlik ravikindlustus. See tagab ligipääsu raviteenustele nii Eestis, Euroopas, kui kogu maailmas, sõltumata sellest, milline on riiklik tervishoiusüsteem ühes või teises riigis. Eraravikindlustus on eelkõige vajalik neile, kes ei ole Haigekassa liikmed. Samuti saavad poliisi soetada ka need, kes:

Ravikindlustuse hind sõltub eelkõige kliendi vanusest ja valitud kindlustuspaketist. Mida pikem on hüvitamisele kuuluvate raviteenuste loend ja suuremad hüvitislimiidid, seda kallim on kindlustus. Arvestama peab, et lihtne on osta poliisi, kuni tervisega kõik korras. Kui aga ilmnevad esimesed probleemid, võib normaalhinnale juurde tulla riskilisa, diagnoosiga seotud piirang või lihtsalt keeldumine. Samas, kui poliis kord soetatud, siis hiljem tekkinud terviseprobleemid selle hinda ja tingimusi enam ei mõjuta. Kuni kindlustust pole, riskite teie võimalike suurte ravikuludega, kui aga poliis olemas, siis riskib kindlustusandja.

Kui soovite täpsemat infot või personaalset pakkumist, siis võtke meiega ühendust.

Siit saate vaadata esialgset hinnainfot ja saata oma täpsema soovi: www.kindlustusest.ee/ravikindlustus.

Küsi lisainfot:

Tel.: 12 555
E-post: ravi@kindlustusest.ee