Autoabiga kindlalt teel!

Nüüd on hea võimalus osta sõidu- ja pakiautode liikluskindlustuse lepingu juurde 24 h Autoabi teenus hinnaga 3,33 € kuu. Professionaalse autoabi teenusega saate asjatundliku tehnilise toe, kui jääte sõidukiga ootamatult teele tehnilise rikke või õnnetusjuhtumi tõttu.

Autoabi teenuse lepingut saab sõlmida perioodiga 3 ja enam kuud. Autoabi saate juurde osta  ka kehtiva liikluskindlustuse lepingu juurde, siis saate hakata teenust kasutama 7 tööpäeva pärast.

Operatiivne kõnekeskus vastab 24/7 kliendi küsimustele ja suunab vajaliku tehnilise abi kliendini.

Parim tehnika. Suuremates linnades on tehnilise abi sõidukites kaasas lai valik spetsiaalvarustust alates pirnide komplektidest kuni elektritööriistadeni.

Reisijate transport rikkekohalt. Kohene võimalus sõiduki pukseerimiseks ja reisijate transpordiks (kuni 5 reisijakohta lisaks juhile).

Parimad spetsialistid. Pikaajalised kogemused ja oskuslik tööjõud nii hädaabi kõnede nõustamisel kui ka tehnilise abi osutamisel (kogenud mehaanikud ja puksiirautojuhid).

Lai koostööpartnerite võrgustik. Mugav teenindus üle kogu Euroopa ja kiire autoabi.

Autoabi teenused:

  • Sõiduki pukseerimine tehnilise rikke, avarii ja liiklusõnnetuse korral, kui riket pole teel võimalik kõrvaldada
  • Tehniline abi ootamatult teel tekkinud rikete korral
  • Tehniline abi sõiduki tehniliste rikete kõrvaldamiseks, sh abi uste avamisel või varuvõtmete organiseerimisel sündmuskohale
  • Reisijate transport rikkekohalt, juhul kui riket ei õnnestu rikkekohal kõrvaldada, ühte samas riigis asuvasse sihtkohta

Kindlustusesti Autoabi teenuse kasutamiseks tuleb helistada 24 h hädaabitelefonil +372 686 5040.

Turvalist liiklemist!