Väldi ootamatuid kulusid!

Kindlustusesti kindlustusspetsialistid räägivad ja annavad nõu

Kuuluta kevadet ja too garaažist välja sõiduk!

Kindlustusest kuulutab kevadet ja loosib 12. märtsist kuni 15. aprillini 2015 sõlmitud ja vähemalt poole aastase liikluskindlustuse poliiside omanike vahel välja õhtusöögi kahele Põhja-Euroopa kõrgeimas Brasserie-restoranis Teletorn.

Kampaania tingimused leiab Kindlustusesti kodulehelt (www.kindlustusest.ee/liikluskindlustuse_kampaaniatingimused).

Brasserie-restoranis Teletorn saab nautida CARTE BLANCHE õhtusööki 175 m kõrgusel ja eriliste roogade peakokaks on Priit Toomits. Teid üllatatakse menüüga, mis on salastatud ning see, mida sööte, saab selgeks alles serveerimisel. Õhtusöögi juurde on sommeljeed hoolikalt valinud ka sobivad joogid.

Pakett sisaldab:

  • sissepääsu teletorni
  • 5-käigulist õhtusööki koos jookidega
  • muusikalist programmi
  • teletorni 21. korruse ekspositsiooni

Paku oma kaaslasele ja iseendale unustamatu võimalus osa saada eksklusiivsest CARTE BLANCHE õhtusöögist! Üllatustega õhtusöök toimub Brasserie-restoranis Teletorn iga kuu teisel teisipäeval, kell 20.00.

Kindlasti on vajalik eelnevalt kohtade broneerimine telefonil +372 5815 0020.

Lisainfot leiab:http://teletorn.ee/restoran

Brasserie_Restoran_Teletorn