Väldi ootamatuid kulusid!

Kindlustusesti kindlustusspetsialistid räägivad ja annavad nõu

Kindlustusesti kliendid saavad kiita head teenindust!

Kindlustusest osaleb ajavahemikul 01.03-31.03.2015 toimuvas Kiida Teenindajat! kampaanias ja ootab kõiki kliente märkama head teenindust ja kiitma Kindlustusesti teenindajaid ning teeninduskohti.

Kindlustusesti teenindajaid ja maaklereid saab kiita kõikides filiaalides Tartus, Pärnus ja Tallinnas (vt kontakte siin). Selleks palume täita kirjalikult Kiida teenindajat! kampaania sedel ja jätta see kontorites olevatesse postkastidesse. Klienditeenindused on avatud tööpäevadel ajavahemikul 9.00 – 17.30.

Samuti saavad kliendid kiita teenindajaid elektrooniliselt Heateenindus.ee kodulehel andes oma hääle siin. Teenindajaid saab kiita ka Kindlustusesti kodulehe kaudu www.kindlustusest.ee või veebilehel www.1182.ee, samuti helistades või saates sms-sõnumi numbrile 1182.

Kindlustusest Kindlustusmaakler on viieteistkümneaastase kogemusega maaklerettevõte pakkudes kindlustusvahendusteenust nii eraisikutele kui äriklientidele. Kindlustusest Kindlustusmaakler on neljas suurim kindlustustoodete vahendaja ja suurima elukindlustuse portfelliga kindlustusmaakler Eesti kindlustusturul.

Küsi lisainfot lühinumbril 12 555 või saada e-kiri: info@kindlustusest.ee

kiida_teenindajat