Väldi ootamatuid kulusid!

Kindlustusesti kindlustusspetsialistid räägivad ja annavad nõu

Kuidas saada II sambast paremat pensionilisa?

Järjest rohkem on inimesi, kes pensionile jäädes hakkavad saama raha ka oma II samba kogumispensionist. Selle lisapensioni suurus ei ole riiklikult paika pandud, siin tuleb ise mõelda, mil viisil on seda kõige kasulikum välja võtta. Väga väikesed summad võib lihtsalt korraga kätte saada. Kui aga vähegi rohkem on kogunenud, siis peate hakkama mõtlema, kas tahate saada iga kuu kindla summa või hakkab väljamakse kõikuma sõltuvalt maailma aktsiaturgudest ja Teie fondihalduri tarkusest. Kui soovite, et väljamakse oleks kindel ja eluaegne, siis tekib jälle küsimus, kuidas oleks see ikka võimalikult suur? Teie pensionikontole kogunenud raha tuleb suunata mõnele kindlustusseltsile, kes tegeleb eluaegsete, garanteeritud II samba pensioni väljamaksetega.


Muidugi võib kõike seda uurida ja korraldada igaüks ise, aga oluliselt lihtsam ja mugavam on pöörduda maakleri poole. Maakleri abiga saate endale nii erinevate seltside võrdlusinfo, kui ka abi asjaajamisel. Kuna vastavalt seadusele on maakler kliendi esindaja, siis ei tegele me pensionilepingu müügiga, vaid oleme Teie poolt, aitame valida Teile parima pakkumise seltside vahel.

Ettemõtlemiseni!

Ain Niineste
Elukindlustuse maakler
686 5010
56 499 169
ain.niineste@kindlustusest.ee